Priser

Zoneterapi 45 m

Zoneterapi er massage/tryk under fødder og underben. Foden er inddelt i zoner, som hver har reflekszoner, der fører op i kroppen. Massagen aktiverer kroppens reflekszoner, og ved at massere disse zoner udskilles affaldsstoffer. Zoneterapi handler om at skabe balance i kroppen. Behandlingen kan afhjælpe lidelser som infektioner, ubalance i stofskiftet og hormonbalancen, maveproblemer og kredsløb, ligesom zoneterapi er også kan afhjælpe muskel- og ledsmerter. Effekten kan styrkes yderligere ved at supplere med anden behandling som fysiologisk massage, akupunktur og ernæring med blandt andet vitamin- og mineraltilskud.

kr. 385

Triggerpunktakupunktur 20-30 min

Triggerpunkt akupunktur kan udføres med og uden nåle. I behandlingen bruges kun sterile engangsnåle. Et triggerpunkt er et irritabelt og øm punkt i midten af en muskel fiber. Ved at trykke på punktet og holde trykket øges blodtilførslen og affaldsstoffer frigives. Akupunktur bruges til en tennisalbue eller ømme achilles sener.

kr. 220

Fysiologisk sportsmassage 30 min

Fysiologisk sportsmassage kan afhjælpe smerter i muskler og led, for eksempel i skulder, nakke, ryg og lænd. Ligeledes kan det lindre spændingshovedpine og dæmpe stress, samt mindske gener ved væskeophobning i kroppen, især i ben eller fødder. Ofte kan der være behov for mere end en behandling for at komme symptomerne til livs. Det vurderes på baggrund af de specifikke symptomer. Forebyggende kan fysiologisk massage med periodiske behandlinger helt eller delvist hindre, at spændingssmerter opstår.

kr. 230